Перші результати проекту “Посадки дерев”

12/04/2019

Маємо гарні новини! З початком весни співробітники БО «БФ «Беремицьке Біосфера» разом із працівниками Парку природи «Беремицьке» розпочали роботи з реалізації проекту Посадка дерев в Парку природи «Беремицьке» .

За перші тижні було висаджено близько 2500 саджанців дерев та кущів, які мають збагатити біорізноманіття Парку природи та пришвидшити ревайлдингові процеси зі створення мозаїчних біотопів Подесіння.

Однак найкращою новиною для нас є те, що ідеї відтворення природних комплексів, висадки дерев та збагачення біорізноманіття знаходять своїх прихильників та однодумців. Хочемо представити наших перших волонтерів та спонсорів проекту Посадка дерев в Парку природи «Беремицьке», які підтримали його фінансово та особисто взяли участь в акції:

 

Ці організації та їх співробітники роблять велику справу для збереження лісів України та зменшення впливу змін клімату. Їх діяльність в рамках соціальної відповідальності є чудовим прикладом раціонального природокористування та бажання змінити екологічну ситуацію на краще, подарувавши майбутнім поколінням змогу жити в гармонії з природою та дихати чистим повітрям.

 

Благодійний фонд «Беремицьке Біосфера» продовжує діяльність з відновлення природи України, пошуку однодумців та волонтерів, які готові долучитись до наших ПРОЕКТІВ. Ми завжди вдячні за допомогу тим, хто поділяє наші ідеї і має бажання змінити світ на краще!

Давайте разом збережемо природу для майбутніх поколінь

співпраця

Останні новини

14/04/2021

Світ завжди відкритий для нас: результати Конференції

Хочемо поділитися результатами Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Напрямки та перспективи розвитку Парку природи «Беремицьке»», що відбулась...
6/11/2020

Яблуневий сад в Беремицькому

Протягом багатьох років наш фонд веде активну діяльність щодо природних екосистем, які зазнали негативного впливу...
3/08/2020

Беремицьке минуле та сучасне

Rewilding (з англійської «re» – назад, «wild» – дикість) – це ідеологія, яка  передбачає повернення...
Scroll Up